DESPRE NOI

Motocar SRL are o experienţă de peste 20 de ani în servicii de transport rutier de marfuri în toată Europa. Oferim servicii regulate de transport in regim de grupaj, atât intern, cât şi internaţional, către şi din estul şi vestul Europei. Gestionăm fiecare aspect legat de expedierea mărfurilor clienţilor noştri, de la planificare, organizare şi monitorizare, până la controlul şi livrarea mărfurilor la destinaţia finală. Motocar SRL ofera servicii de tranport in regim grupaj, cat si transport in regim de exclusivitate.
Firma noastra este un furnizor leader în serviciile de transport internaţional cu livrare la termen şi având acces la tipuri variate de vehicule din întreaga lume. Beneficiaţi de o reţea vastă de opţiuni de transport, de echipamente specializate, de comunicări proactive, de opţiuni avansate de urmărire şi de livrare oriunde in Europa.


Motocar SRL vă stă la dispoziţie pentru livrari oriunde la nivel naţional si internaţional, permanent monitorizate printr-un soft modern. In orice moment doriţi, puteţi afla unde se află marfa transportată.
Folosind soluţia Motocar SRL pentru livrari naţionale si internaţionale, aveti control asupra camioanelor de transport in orice moment.
Avem o experienta de peste 28 de ani care ne recomanda ca o companie de logistica si transport de pe piaţa naţionala si internationala, capabilă sa livreze zilnic orice tip de marfă , indiferent de cantitate sau destinaţie, la preţuri competitive.
Datorită profesionalismului echipei noastre şi a angajaţilor foarte bine pregatiţi, pornind de la dispeceri de transport, şoferi şi personalul de coordonare, ne-am impus rapid pe piaţa transporturilor din Romania, oferind clienţilor noştri servicii de cea mai buna calitate, timpii de reacţie fiind foarte buni. Calitatea si promptitudinea serviciilor de transport, au condus la dezvoltarea unui portofoliu de clienţi din diferite domenii.